Naar menu

Kies jouw collectie

Wandelschoenen voor in de zomer – Advies

Lichte en elegante wandelschoenen 

perfect voor een actieve vakantie

Je loopt veel tijdens een actieve vakantie of stedentrip. Lekker slenteren door de stad, excursies maken of een tripje naar het strand. En bij een heerlijke vakantie, hoort de juiste wandelschoen. De lichte wandelschoenen uit de Travel collectie van Grisport zijn perfect voor dagelijks gebruik op vakantie, in de stad, of voor een dagwandeling. In vergelijking met de Hiking en Trekking collectie geven deze wandelschoenen minder steun en grip. Maar ze zijn wel een stuk lichter en soepeler dan hoge wandelschoenen. En dankzij de lage schacht heb je maximale bewegingsvrijheid. Daarom zijn ze perfect om mee te nemen op reis.

Wandelschoenen voor de zomer

Deze zomer wandelschoenen van Grisport lopen soepel en ventileren uitstekend, waardoor je voeten droog blijven en je minder snel blaren krijgt. Bovendien is het voetbed van de schoen antibacterieel, waardoor je geurtjes kan vermijden. De Vibram zolen zorgen voor een soepele en goede afwikkeling van je voet met voldoende demping, stabiliteit en loopcomfort.

Elegante wandelschoenen

Grisport is een echt Italiaans merk. De lichte wandelschoenen van Grisport worden gemaakt in Italië. Een comfortabele pasvorm staat op de eerste plaats. Maar ook een mooi uiterlijk staat hoog in het vaandel. Daarom bestaat de Travel collectie uit elegante wandelschoenen, waarin jij graag gezien wilt worden.