Naar menu

Kies jouw collectie

Wandel(l)aars

Vergeet koude voeten bij het uitlaten van je hond of als je even snel op pad gaat voor een boodschap: de outdoorlaarzen van Grisport zijn warm en comfortabel juist voor deze momenten. Je trekt ze snel aan dankzij de fijne instap en de soepele ritssluiting. De laarzen bieden een uitstekend loopcomfort en je voeten blijven droog en heerlijk warm, waar je ook gaat. Of je nu kort of juist heel lang gaat wandelen.

Bij het leven buiten, om het huis en in de natuur horen een paar sterke laarzen. De outdoorlaarzen van Grisport hebben de kwaliteit van wandelschoenen, maar bieden door de hoogte meer warmte. Ideaal voor de koude dagen in het najaar. Daarbij hebben ze een fashionable uitstraling en passen perfect onder elke outfit.

De Vibram zool staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig onderwerk van de laars. Het biedt comfort, kwaliteit op lange termijn en perfecte grip op droge én natte ondergronden. Met deze laarzen staan warme en droge voeten garant. Het waterdichte en ademende Spo-Tex membraan is tussen de verschillende lagen van de laars verwerkt. De boots van Grisport zijn uitgewerkt in verschillende kleuren en uitvoeringen en verkrijgbaar voor dames en heren.

WINACTIE GESLOTEN – win een paar Grisport Sutherland

Bij het leven buiten, om het huis en in de natuur horen een paar sterke laarzen. Iedereen heeft zijn eigen favoriete wandelplek in ons eigen Hollandse landschap!

Laat via het onderstaande formulier weten wat jouw favoriete buitenactiviteit is en met wie je dat graag doet. Zo maken jullie beide kans op een paar Grisport Sutherland laarzen.

Wij verloten:

2 paar Grisport Sutherland laarzen

De winnaars zijn via de mail op de hoogte gebracht!

De outdoorlaars voor Nederland

De Boots collectie van Grisport biedt stevige laarzen met de sterke en praktische eigenschappen van een wandelschoen. Op deze comfortabele Grisport boots beleef je de natuur optimaal.