Naar menu

Kies jouw collectie

5 outdoor YouTube-kanalen om te volgen

Youtube staat vol met allerlei leerzame outdoor video’s. Van handige camping DIY’s tot outdoor gear reviews. In dit artikel zetten we 5 verschillende outdoor YouTube-kanalen op een rijtje die het waard zijn om te volgen.

1. Outdoor boys

Een van de meeste populaire outdoor YouTube-accounts is Outdoor boys. Deze Amerikaanse vader en zijn twee zoontjes delen al hun avonturen in de meest gekke video’s. Er worden bijzondere dieren en vruchten gegeten, slimme outdoor gadgets gemaakt en veel gelachen. Ze plaatsen regelmatig nieuwe video’s.

Bekijk het kanaal hier

2. Outdoorguru

Via het YouTube-kanaal Outdoorguru deelt Gijs Loning zijn reviews over outdoorkleding, trekkingfietsen en mountainbikes. Zo neemt hij onder andere tenten, zaklampen en barbecues onder de loep. Het mooie aan zijn reviews? Ze zijn geheel onafhankelijk. Doordat hij niet gesponsord wordt door merken en bedrijven kan hij zijn ongezouten mening geven over de producten, en dat levert eerlijke content op. Hou jij van outdoor en fietsen? Volg dan zijn account. Hij plaatst ongeveer wekelijks een nieuwe video.

Bekijk het kanaal hier

3. Dutch Outdoor Group

Handige tips en tricks, inspiratie voor overnachtingen in de natuur en survival hacks. Het account Dutch Outdoor Group staat gevuld met diverse video’s voor de outdoor liefhebber. Heb jij altijd al eens willen weten hoe je een hut maakt van boomstammen en takken? Dan moet zeker even een kijkje nemen op dit kanaal. In verschillende series vertellen ze je hoe je zelf zulke dingen maakt.

Bekijk het kanaal hier

4. Smooth Gefixt

Na de Dutch Outdoor Group nog geen genoeg gekregen van survivallen? Dan is het account Smooth Gefixt een must-follow. Deze twee neven uit Nederland en Ierland zijn allebei gek van de natuur. Na te zijn begonnen met kamperen in de achtertuin en het verkennen van verschillende omgevingen, hebben ze steeds meer survival skills ontwikkeld. Deze skills, en andere informatie over trekking en de natuur, delen ze nu via hun kanaal. Samen met hun hond Jäger inspireren ze elke outdoor lover.

Bekijk het kanaal hier

5. TA Outdoors

Voor next level huttenbouwen moet je bij het kanaal TA Outdoors zijn. Mike Pullen deelt hier al zijn kennis en ervaring met het bouwen van hutten, vissen, wild kamperen, houtbewerking en nog heel veel meer. Met zijn kanaal hoopt hij deze kennis door te geven aan nieuwere generaties.

Bekijk het kanaal hier

Uitgelichte schoenen voor in de bossen