Naar menu

Kies jouw collectie

Wandelen met de hond: 5 mooie locaties

Ze zijn vrienden voor het leven en zijn altijd enthousiast over dat wat je gaat doen: honden! Honden zijn niet alleen geweldige dieren, ze zijn ook nog eens goed voor je gezondheid. Door het uitlaten kom je meer in de frisse buitenlucht, door het vele wandelen verbetert je conditie zich en door de band met je hond vermindert je stressniveau. Wandelen in een mooie omgeving stimuleert dat des te meer. Daarom een top 5 van mooie locaties om samen met je viervoeter te wandelen.

Drenthe – Boswachterij Schoonloo

Urenlang wandelplezier over bos en heide, neem handdoeken mee want het meer nodigt uit tot zwemmen en spetteren!

Gelderland – Rozendaalse Veld

Zandvlakten en heuvels aan de zuidkant van de Veluwe. Met het grote losloopveld kunnen honden en baasjes zich hier heerlijk vermaken.

Utrecht – Lange Duinen

De Utrechtse heuvelrug mag absoluut niet ontbreken in deze top 5! Let wel op dat hier ook veel ruiters en fietsers te vinden zijn.

Limburg – Schadijkse Bossen

Tussen de naaldbomen loop je over kronkel-paadjes en kom je langs mooie open plekken waar je even kunt genieten van de rust om je heen.

Zuid-Holland – Hondendijk

Hondendijk, want waarom ook niet? Dit gebied is geheel omheind, dus is speel- en renplezier voor honden gegarandeerd.

Wandelschoenen voor het uitlaten van je hond

De Walker Low is een fijne wandelschoen voor een wandeling met de hond. Met deze schoen krijg je stabiliteit, een waterdichte kwaliteit voering en een stevige en moderne Vibram Evolution zool. De schoen is duurzaam en gaat lang mee.