Naar menu

Kies jouw collectie

Winactie Grisport & REiSREPORT

Doe mee met de winactie van Grisport en REiSREPORT! Tot 30 september kun je via het Instagram-account en de Facebook-pagina van Grisport Nederland de reisgids Nederland ‘Vakantie in eigen land’ én een paar Grisport wandelsokken winnen. Bekijk hieronder het bericht en wat je moet doen.

Over REiSREPORT

REiSREPORT is opgericht in 2017 door Marlou Jacobs en Godfried van Loo. Twee ervaren reizigers met een achtergrond in de journalistiek, uitgeefwereld en ICT. Oorspronkelijk gestart als video platform, bereikten we meer dan 200.000 views in de eerste 6 maanden. Vandaag de dag is de REiSREPORT app bekroond als “beste reis app” in Nederland en onze luxe reisgids magazines, die het hele jaar door verkrijgbaar zijn in boekhandels in NL en BE en online, ontvangen steevast 5-sterren beoordelingen in honderden reviews. We verbinden ruim 1 miljoen reizigers met meer dan 100 tour operators, reisexperts en organisaties per jaar.

Reisgids Nederland ‘Vakantie in eigen land’

Ontdek onbekend Nederland met het meest actuele reisboek van Nederland. In deze reisgids van REiSREPORT ontdek je onbekende regio’s, weg van de massa. Iets waar we juist in deze tijd misschien wel naar op zoek zijn. Ideaal voor een weekend of langere vakantie in eigen land en perfect om nieuwe natuur- en wandelgebieden te ontdekken waar je nog niet eerder van wist.

Grisport wandelsokken

Voor deze winactie krijgt de winnaar naast een REiSREPORT reisgids ook een paar Grisport wandelsokken. De Trekking sokken van Grisport zijn anti-statisch, voorkomen vieze geurtjes en zijn antibacterieel. Op de plekken waar je snel irritatie krijgt tijdens het wandelen is de sok wat dikker om wrijving te voorkomen. Dit is rondom de tenen, op de hak en bovenop de voet. De sokken zijn verkrijgbaar in diverse donkere kleuren en van maat 36 tot maat 47.

Blijf onze Instagram en Facebook vooral in de gaten houden. Aankomende maand houden wij nog een winactie waarbij er een wandelschoenen te winnen zijn!