Naar menu

Kies jouw collectie

DE 4DAAGSE LOOP JE NOOIT ALLEEN

GRISPORT WENST ALLE DEELNEMERS VAN DE 4DAAGSE VEEL SUCCES!

Op dinsdag 19 juli was het weer zover. De start van de 104e editie van de 4Daagse in Nijmegen. Of toch niet? Vanwege de extreme temperaturen moest de organisatie het moeilijke besluit nemen om de eerste wandeldag te schrappen.

Drie dagen lang wandelen deelnemers voor het felbegeerde 4Daagsekruisje. Meer dan 40.000 deelnemers trekken hun wandelschoenen aan. Ben jij er daar één van? Ga je voor de 30, 40 of 50 kilometer en met wie wandel je samen? Wandelmaatjes brengen gezelligheid, goede gesprekken, houden je motivatie hoog en helpen je over de finish.

Loop je mee voor het felbegeerde kruisje? Doe je het voor je gezondheid? Wil jij je grenzen verleggen of wandel je mee om andere reden? Wat de reden ook is, deel het met de andere wandelaars. Het motiveert je om door te blijven gaan, ook als het zwaar is.

Of deel het met ons. We horen graag jullie 4Daagse avonturen, maar ook jouw ervaring met wandelschoenen tijdens de Walk of the World! Laat het ons hier weten.

Lees verder en doe mee met de winactie…

Ben je na afloop en de vele kilometers toe aan een nieuw paar wandelschoenen voor je volgende wandeluitdaging?

Deel hieronder jouw 4Daagse moment en maak kans op een paar Grisport wandelschoenen naar keuze.

Deelnemen kan tot en met 31 augustus 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via e-mail. De actie is gesloten, we hebben de winnaar (J. Bos) per e-mail op de hoogte gebracht.

    Tijdens een wandelevenement loop je vele kilometers, maar ook tijdens de trainingen in aanloop naar het evenement. Goede wandelschoenen zijn hierbij een must om je voeten fit te houden en je lichaam zoveel mogelijk te ontlasten. Belangrijke redenen om te kiezen voor de Premium Collectie van Grisport zijn dan ook: comfort, grip en demping, vochtregulatie en soepele afwikkeling.

    Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt