Naar menu

Kies jouw collectie

Jeffrey Kieffer x Grisport Utah Mid

arrow

Jeffrey Kieffer ontdekt IJsland in de Grisport Utah Mid Premium.

Jeffrey Kieffer is een 22-jarige Australische reis- en lifestylefotograaf die momenteel (vanwege huidige omstandigheden) in Australie woont. Sinds zijn middelbare school is hij gefascineerd door de schoonheid van de wereld en is hij steed meer gaan reizen. Tijdens de universiteit spaarden hij zijn geld op om in elke vakantie een reis te maken naar een mooi gebied. Hij kocht toen ook zijn eerste spiegelreflex camera voor 300 dollar, schoot alleen JPG’s in automatische stand en posten deze op Instagram met enkele hashtags. Als snel kreeg hij veel volgers en is hij zijn techniek gaan verbeteren. Inmiddels is hij zelfstandig fotograaf die voor diverse opdrachten de hele wereld afreist.

“It’s always a dream come true when you can combine several of your favourite things into a single activity. For this shoot with @grisport_shoes , we had ice caves, awesome footwear and great company to match. Thanks to @headingnorth.is for making this happen!”

Voor Grisport Italië reisde Jeffrey Kieffer naar IJsland toe om foto’s te maken van de omgeving en onze schoenen. Het model dat Jeffrey hier draagt is de Utah Mid Premium in de kleur Brown. Wil je Jeffrey volgen op social media? Ga dan naar zijn Instagram-pagina.