Naar menu

Kies jouw collectie

Hier boek je je bijzondere vakantiehuisje in de natuur

Het wordt dit jaar waarschijnlijk voor veel mensen een staycation, oftewel: we gaan op vakantie in eigen land. Is dat een ramp? Nee zeker niet. Er zijn namelijk genoeg mooie plekken in het binnenland waar je ontzettend mooi kunt verblijven. Ben jij bijvoorbeeld nog nooit op het wad in Texel geweest? Of heb je graag nog eens de wijngaarden in Limburg willen zien? Dan is het nu de tijd. Wij zetten voor jullie de aanbieders op een rijtje waar jij een mooie accommodatie kunt boeken.

1. Natuurhuisje.nl

Voor een idyllische slaapplek midden in de natuur kijk je op Natuurhuisje.nl. Zij bieden accommodaties aan in heel Europa en al hun huisjes staan gegarandeerd midden in de natuur. Je stapt de deur uit en bent omringd door groen. Ga voor een ochtendwandeling in het bos of ga picknicken op de heide om de hoek. Het kan allemaal. In een natuurhuisje ben je echt even weg van de massa.

2. Buitenlevenvakanties.nl

Bij Buitenleven Vakanties kun je kiezen uit drie verschillende categorieën vakantiewoningen. De eerste categorie is de boswachterswoning: hier ben je verzekerd van een locatie met alle privacy, midden in het bos. Wil jij dus een vakantie waarbij je de deur uit stapt en direct met je boswandeling kunt beginnen, ga dan voor een van deze huisjes. Categorie twee is Kastelen & Landhuizen. Je kunt hier unieke locaties verwachten die in sommige gevallen zijn opgedeeld in meerdere appartementen. De laatste categorie, Buitenbeentjes, zijn huizen die allemaal een verhaal hebben op een bijzondere plek. Heb je nog specifieke wensen? Dan kun je filteren op verschillende aspecten, zoals provincie, bos of strand, met of zonder hond en aantal personen.

3. Supertrips.nl

Altijd al willen slapen in een boomhut, tipi, airstream, yurt of kerk? Dat kan via supertrips.nl. Supertrips biedt de meest gekke en excentrieke accommodaties in binnen en buitenland. Als je echt iets bijzonders zoekt kun je hier terecht. De website is voorzien van prachtige kwaliteitsfoto’s die de beleving en sfeer van de accommodaties perfect vastleggen.

4. Glampings.nl

Ben jij meer het type voor een luxe camping (de zogehete glampings), dan kun je je hart op via de website glampings.nl. Glampings biedt verschillende luxe tenten en vakantiehuisjes in verschillende landen, waaronder Nederland. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s zoals ‘Glampings in het bos’, ‘Glampings bij de boer’ of ‘Glampings met hond’.

5. Bijzonderplekje.nl

Overnachten, gewoon een dagje uit of toch alleen wat eten en drinken? Bij Bijzonderplekje.nl boek je een huisje voor heel even of voor langer. Heb je dus een speciale gelegenheid en wil je dit leuk vieren dan kun je hier een huisje boeken op een bijzondere plek. Alle accommodaties zijn in Nederland van Friesland tot Brabant.


Uitgelichte schoenen voor een actieve vakantie