Naar menu

Kies jouw collectie

Grisport Premium model: Utah Mid

In de nieuwe herfstcollectie van Grisport introduceren we een topcategorie wandelschoenen: de Utah Mid. Dit model behoort tot onze Trekking collectie en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ontdek hieronder meer informatie over deze nieuwe wandelschoenen.

De Utah Mid

De Utah Mid is de premium schoen uit de Trekking collectie van Grisport. De schoen is gemaakt van hydro leer. Het waterproof membraam zorgt ervoor dat de schoen waterdicht en toch ademend is. De Utah Mid heeft extra grip door de nieuwe Vibram Evolution zool. Door de zeer dempende tussenzool voelt het lopen nog zachter en comfortabeler. Ook de nieuwe en luxere inlegzool zorgt voor nog meer demping en comfort. Door de toplaag met antislip structuur schuift de sok niet in de schoen en blijft deze extra goed om de voet zitten.

De schacht van de schoen is leer gevoerd. Dit geeft niet alleen meer comfort en een luxere uitstraling, het voelt ook zachter. Daarnaast vormt het leer zich goed naar de voet en neemt het transpiratievocht op. Met de juiste polstering en de volledig lederen tong is de binnenkant van de schoen zacht op de juiste plaatsen zodat drukpunten worden voorkomen. De Utah Mid is zowel in hoog als laag model verkrijgbaar.