Naar menu

Kies jouw collectie

Heel Holland Wandelt

De lente is begonnen! We kunnen weer genieten van de zon, frisse buitenlucht, vogeltjes die fluiten en de dieren in de wei. Heel Holland Wandelt… in Holland! Van lange wandeltochten in de natuur tot de kleinere ommetjes in de buurt. We maken zo samen elke dag flink wat stappen. Of het nu om een korte of een lange wandeling gaat, we genieten ervan. Met ‘Heel Holland Wandelt’ motiveren we Nederland om hiermee door te gaan, geven we handige tips, delen we onze kennis over wandelschoenen en houden we een mooie winactie! Scroll naar beneden en ontdek het zelf.

WINACTIE GESLOTEN – Win een paar Grisport wandelschoenen

Of het nu een wandeling in de buurt van huis is of een mooie trektocht op de Veluwe, iedereen heeft z’n eigen favoriete wandelplek in ons eigen Hollandse landschap!

Laat via het onderstaande formulier weten wat jouw favoriete wandelomgeving is in Nederland en met wie je daar graag wandelt. Zo maken jullie allebei kans op een paar wandelschoenen uit de Grisport collectie.

Wij verloten:

3 paar Grisport wandelschoenen incl. Grisport wandelsokken

De winnaars zijn: Christien M., Angelina v. V. en Nannie K.
De winnaars zijn per e-mail op de hoogte gebracht.

Zo haal je elke dag 10.000 stappen

Voor een gezonde levensstijl is het volgens vele onderzoeken belangrijk om elke dag 10.000 stappen te zetten. Toch is het in de drukte van alle dag soms lastig om dat voor elkaar te krijgen. Daarom hier wat tips:

Wandelinspiratie

Ben je op zoek naar nog meer wandelinspiratie? Op onze site vind je de leukste tips voor wandelroutes door het hele land. Van stadswandelingen tot mooie routes door de mooiste natuurgebieden.

De wandelschoen voor Nederland

De collectie van Grisport biedt uitstekende schoenen voor het Nederlandse landschap. De stevige wandelschoenen zijn geschikt voor vlak en licht onverhard terrein. De speciale zolen zorgen dat de voet goed afwikkelt en bieden steun, demping en stabiliteit. Ga voor een van de Premium modellen zoals de Arizona Mid of de Utah Mid, of kies voor de lage wandelschoenen Bari Low of Walker Low.

Wandelinspiratie

Ben je op zoek naar nog meer wandelinspiratie? Op onze site vind je de leukste tips voor wandelroutes door het hele land. Van stadswandelingen tot mooie routes door de Nederlandse natuurgebieden.