Naar menu

Kies jouw collectie

Grisport Premium

TOPCATEGORIE WANDELSCHOENEN

Nederlanders zijn echte wandelaars, we trekken er graag op uit. Het is belangrijk om daarbij goede wandelschoenen te dragen. Zoals de nieuwe Utah Mid of Arizona Mid, de Premium modellen van Grisport. Excellente, lederen wandelschoenen waar je voeten heel blij van worden. Niet alleen tijdens je dagelijkse rondje, maar zeker ook als je langere wandelingen maakt.
Wat maakt deze schoenen zo formidabel? Lees verder onder de afbeelding.

Het beste van het beste

De Grisport Utah Mid is een unisex schoen en de Arizona Mid is speciaal ontworpen voor de damesvoet.

Wat maakt dat de Premium modellen tot zo’n formidabele schoen voor elke wandelaar? Dat is kort samengevat het lederen binnen- en buitenwerk en de doordachte zoolstructuur, polstering, veterhaken, demping en stabiliteit. De wandelschoenen zijn gemaakt van hydro-leer met een waterproof membraan dat ervoor zorgt dat de schoen waterdicht is en toch optimaal ademt. Dankzij de nieuwe Vibram Evolution zool hebben de Premium modellen extra grip op zowel droge als natte ondergrond.

Inlegzool met antislipstructuur

De wandelschoenen hebben een halfhoge schacht en de schacht van de schoenen is met leer gevoerd. Dit geeft niet alleen meer comfort en een luxere uitstraling, maar het voelt ook zachter. Daarnaast vormt het leer zich naar de voet en neemt het transpiratievocht op. De schoen is uitgerust met een zeer dempende tussenzool waardoor je heel comfortabel loopt. De nieuwe, doorontwikkelde inlegzool zorgt daarbij voor nog meer demping. Door de toplaag met antislipstructuur schuift je sok niet heen en weer in de schoen en blijft hij extra goed om je voet zitten.

Grisport premium: beste van het beste

Dankzij de beproefde polstering en de volledig lederen tong is de binnenkant van de schoen zacht op de juiste plaatsen zodat drukpunten worden voorkomen. De stevige veters trekken soepel aan door de stalen veterhaken; zo vormt de schoen zich perfect om je voet en ervaar je veel stabiliteit.

Grisport kent de wereld van de wandelaar door en door en weet daarom steeds weer nieuwe modellen te ontwikkelen die tegemoet komen aan de vele wensen. De Grisport Premium lijn biedt het beste schoeisel voor wandelaars die optimaal comfort en luxe uitstraling wensen, met doordachte eigenschappen voor wandelingen door de mooiste landschappen, ook met bepakking.

De Utah en Arizona modellen zijn in zowel middenhoog als laag verkrijgbaar. Bekijk de modellen via onderstaande links.

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt